Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | cukormentes cukrászat édesítőszerek hagyományos trendek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39301 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39301 | ||
| 005 | 20220322081822.0 | ||
| 008 | 220322suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Teszáry Eszter Olga | |
| 245 | 1 | 0 | |a Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon |c Teszáry Eszter Olga |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban azon kérdésekre kerestem a választ, hogy jelenleg a diabetikus cukrászat hol tart a hagyományoshoz képest. Fel tudja-e venni a versenyt vele, vagy pedig még van hova fejlődnie ennek az iparágnak. Második kérdésként arra voltam kíváncsi, hogy a hosszú múlttal rendelkező cukrászdák képesek voltak-e megugrani a hagyományok változását, vagy pedig beleragadtak a múltba, és nem tartották a lépést a diabetikus ágazattal. Harmadik kérdésem a kereslet oldalát vizsgálta, miszerint mennyire érzik szükségesnek az emberek a diabetikus süteménykínálatot, valamint annak bővítését. Utolsó kérdésként az Év cukormentes tortájára voltam kíváncsi, hogy mennyire ismerik az emberek, és mennyire tartják fontosnak ezt a versenyt | |
| 695 | |a cukormentes | ||
| 695 | |a cukrászat | ||
| 695 | |a édesítőszerek | ||
| 695 | |a hagyományos | ||
| 695 | |a trendek | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39301/1/Szakdolgozat_Tesz%C3%A1ry%20Eszter%20Olga_svmk6l.pdf |z Dokumentum-elérés |