Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | egészségtudatosság kenyér kenyérfogyasztás kovász sütőipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119 |
Abstract: | A jelen társadalmunk fogyasztási döntéseinek hátterében egyre nagyobb szerepet vállal az egészségtudatosság, ami a kenyérfogyasztási szokásokra is kiterjed. A dolgozat középpontjában így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő spontán erjedésű kovásszal készült kenyereknek a bemutatása áll. A szemléltetés egy konkrét gyakorlati példán keresztül kerül megvalósításra az Öreg Kalász Bt. termékein keresztül. A beszámoló azonkívül, hogy ismerteti a kovászolás technológiáját, mikrobiológiai folyamatait, betekintést nyújt a keresleti, valamint a kínálati sajátosságokra is. |
---|