Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Laura Fruzsina |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | egészségtudatosság kenyér kenyérfogyasztás kovász sütőipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119 |
Hasonló tételek
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett
: Vida Nikolett
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke
: Sipos Bolda Szemőke
Az AI által készült vizuális tartalmak és fogyasztóik viszonya
: Szekeres Tamás
: Szekeres Tamás
A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei
: Bartha Andrea
Megjelent: (2012)
: Bartha Andrea
Megjelent: (2012)
Celerus Bt arculatának bemutatása, elemzése
: Konkoly Edit
: Konkoly Edit
Az elektronikus kereskedelem hatásai a Szatócs Bt.-re
: Farkas Richárd
: Farkas Richárd
Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában
: Szűcs Dániel
: Szűcs Dániel
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
Anyajegyek diagnosztizálása okostelefonnal készült képekből, mesterséges intelligencia és képfeldolgozási módszerek segítségével.
: Papp Márton
: Papp Márton
Az Extrémplast Bt. beszámolóinak elemzése
: Galántha Csaba
: Galántha Csaba
A Cipőgyártó Bt. könyvvizsgálata
: Müller Petra
: Müller Petra
EXTRÉMPLAST BT. TEVÉKENYSÉGÉNEK VIZSGÁLATA
: Hausel Soma
: Hausel Soma
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében
: Pomper Kitti Katalin
: Pomper Kitti Katalin
Covid hatása az élelmiszeriparra (Rézner Bt.)
: Révai Fanni
: Révai Fanni
A ChargeIt! Szolgáltató Bt. Marketingterve
: Tóth Viktor
: Tóth Viktor
Felhő informatika a BT gyakorlatában
: Stern Nóra
: Stern Nóra
Ügyfélkezelés a Med-Hom Bt-nél
: Zakar Tünde
: Zakar Tünde
A Pilóta Bt külkereskedelmi lehetőségei (Esettanulmány)
: Székely Dávid
: Székely Dávid
Stratégiai növekedés a Setex Bt-ben
: Székely Dóra
Megjelent: (2019)
: Székely Dóra
Megjelent: (2019)
A Matisz és Társa Bt. minőségmenedzsmentje
: Matisz Zsófia
Megjelent: (2014)
: Matisz Zsófia
Megjelent: (2014)
A magyar Suzuki Zrt. ERP-ben készült beszerzési folyamatának előnyei a hagyományos, papír alapú folyamatokhoz képest
: Juhászné Horváth Ildikó
: Juhászné Horváth Ildikó
A magyar számviteli törvény alapján készült vállalkozásokra vonatkozó beszámoló szerepe a megbízható és valós kép kialakításában
: Simon Viktória
: Simon Viktória
Az Air France – KLM Magyarországi Fióktelep magyar számviteli törvény és IFRS szabályozás szerint készült beszámolóinak összehasonlító elemzése, valamint a transzferár politikájának bemutatása
: Sütő Gréta
: Sütő Gréta
Beszerzési, raktározási és forgalmazási rendszer bemutatása a Vitalnet Living Bt.-nél
: Németh Zsolt
: Németh Zsolt
Joker Party Bt., az első mobil-casino Magyarországon
: Rózsavölgyi Dániel
: Rózsavölgyi Dániel
Egy induló kisvállalkozás, az Érdi Kupica Bt. marketingterve
: László Edina Andrea
: László Edina Andrea
A rohanó világban is maradni a kaptafánál, avagy egy kézzel készült cipőkkel és csizmákkal foglalkozó vállalkozás tevékenységének elemzése
: Tóth István Zoltán
: Tóth István Zoltán
A Lidl Magyarország Bt. értékesítési csatornájának bemutatása és az online értékesítés lehetőségének vizsgálata
: Bokorné Rauscher Julianna
: Bokorné Rauscher Julianna
A vállalatok telephelyválasztási aspektusainak bemutatása az ALDI Magyarország Élelmiszer Kereskedelmi Bt. példáján keresztül
: Kellner Krisztián
: Kellner Krisztián
Nők vezetői szerepben a BT példáján keresztül
: Ilyés Evelin
: Ilyés Evelin
A LENT-EXPERT Bt. tevékenységének átfogó vizsgálata
: Horváth Adrienn
: Horváth Adrienn
A készletgazdálkodás és a leltározási folyamat bemutatása a BOS Bt. példáján keresztül
: Boromisza Réka
: Boromisza Réka
COVID-19 hatása az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. működésére
: Béres Bettina
: Béres Bettina
Az Építőmester-94 Bt. gazdálkodásának elemzése a beszámoló alapján
: Harcos Balázs
: Harcos Balázs
Az EKÁER rendszer bevezetésének és működésének bemutatása a MARS Magyarország Értékesítő Bt.-n keresztül
: Molnár Alexandra Éva
: Molnár Alexandra Éva
Red Angus Bt. készletleltárainak és leltározási gyakorlatának ellenőrzése
: Takács Tímea
: Takács Tímea
A vállalati kockázatkezelés módszerei a Mayer Bt. esetében
: Böcskei Györgyi
: Böcskei Györgyi
A Silkscreen BT. stratégiai elemzése és növekedési lehetőségei
: Lelenka Mária Erzsébet
: Lelenka Mária Erzsébet
Az SAP vállalatirányítási rendszer bevezetése a Sitform Bútorgyár Bt-nél
: Tuloki László
: Tuloki László
Hasonló tételek
-
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett -
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke -
Az AI által készült vizuális tartalmak és fogyasztóik viszonya
: Szekeres Tamás -
A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei
: Bartha Andrea
Megjelent: (2012) -
Celerus Bt arculatának bemutatása, elemzése
: Konkoly Edit