A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Étkezés Étkezési szokás magyar konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg45328 | ||
| 005 | 20231016151500.0 | ||
| 008 | 230620suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Dubecz Sándor | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából |c Dubecz Sándor |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Étkezés | ||
| 695 | |a Étkezési szokás | ||
| 695 | |a magyar konyha | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328/1/Dubecz%20S%C3%A1ndor.pdf |z Dokumentum-elérés |