A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Étkezés Étkezési szokás magyar konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg45328 | ||
005 | 20231016151500.0 | ||
008 | 230620suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Dubecz Sándor | |
245 | 1 | 2 | |a A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából |c Dubecz Sándor |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Étkezés | ||
695 | |a Étkezési szokás | ||
695 | |a magyar konyha | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328/1/Dubecz%20S%C3%A1ndor.pdf |z Dokumentum-elérés |