A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dubecz Sándor
Other Authors: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Format: Thesis
Kulcsszavak:Gasztronómia
Étkezés
Étkezési szokás
magyar konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg45328
005 20231016151500.0
008 230620suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Dubecz Sándor 
245 1 2 |a A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából  |c Dubecz Sándor  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Étkezés 
695 |a Étkezési szokás 
695 |a magyar konyha 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328/1/Dubecz%20S%C3%A1ndor.pdf  |z Dokumentum-elérés