AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gerlei Gabriella Csilla
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola
Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró
Szakképzés, ételkészítés
Tantárgy, ételkészítés
Szakképzés, változás
Konyhatechnológia
Tankonyha
Elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/51902

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg51902
005 20250704115127.0
008 240118suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gerlei Gabriella Csilla 
245 1 3 |a AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN  |c Gerlei Gabriella Csilla  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola 
695 |a Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró 
695 |a Szakképzés, ételkészítés 
695 |a Tantárgy, ételkészítés 
695 |a Szakképzés, változás 
695 |a Konyhatechnológia 
695 |a Tankonyha 
695 |a Elemzés 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/51902/1/Gerlei%20Gabriella%20Csilla.pdf  |z Dokumentum-elérés