Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Food waste management in hotel...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Polónyi Adrienn Alexandra
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:case studies
food industry
food waste
hotel
restaurant
à la carte
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/52969
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Implications of food waste management in luxury hotels A case study of InterContinental Budapest
    ‌: Várfalvi Yvett
  • Sustainability Management in Hotels, Focusing on Food Waste Management {Case Study on Accor Hotels, Hungary}
    ‌: Ali Fadi
  • Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
    ‌: Tran Thu Phuong
  • Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
    ‌: Aladzic Diana
  • Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
    ‌: Hoang Vy Quynh Anh

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK