Az Osztrák-Magyar Monarchia cukrászatának hagyatéka a 21. században

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csupor János
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
cukrászipar
cukrászsütemények
monarchia
tradicionális
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg53027
005 20240220150508.0
008 240220suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Csupor János 
245 1 3 |a Az Osztrák-Magyar Monarchia cukrászatának hagyatéka a 21. században  |c Csupor János  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatom rövid áttekintéssel indul a cukrászat európai, majd magyarországi történetéről, fókuszban az Osztrák-Magyar Monarchia idejével, majd három patinás cukrászdát mutatok be részletesen: a Gerbeaud-t, az Augusztot és a Ruszwurmot. Ezután a kutatás következik: először egy kvalitatív rész, melyben a Gerbeaud-val és az Auguszttal készített interjút mutatom be, ezt egy kvalitatív kutatás követi, mely a fogyasztók cukrászdába járási preferenciáira, cukrászsüteményekkel és cukrászdákkal kapcsolatos véleményére összpontosít. Végül összevetem az interjúkon elhangzottakat a kérdőíves kutatás eredményeivel. 
695 |a cukrászat 
695 |a cukrászipar 
695 |a cukrászsütemények 
695 |a monarchia 
695 |a tradicionális 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/1/Csupor%20Ja%CC%81nos_Y3OMJ2.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Bsc_Csupor%20J%C3%A1nos.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/53027/3/Csupor%20J%C3%A1nos.pdf  |z Dokumentum-elérés