A látványkonyha szerepe és hatása a fine diningra Budapest példáin keresztül
Saved in:
Main Author: | Szabó Zsuzsanna Margit |
---|---|
Other Authors: | Csulak Gergely |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élményteremtés gasztronómia hatás(ok) látványkonyha vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/55033 |
Similar Items
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A kreatív szolgáltatások szerepe a turizmusban élményfestő cégek példáin keresztül
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Az élmény szerepe a turizmusban az európai tematikus parkok példáin keresztül
: Oli Renáta
: Oli Renáta
A marketingkommunikációs tevékenység elemzése a Corinthia Hotel Budapest és az Aquincum Hotel példáin keresztül
: Zdenkó Roland
: Zdenkó Roland
Családi vállalkozásokban végbemenő generációváltás a vendéglátó iparág példáin keresztül
: Sándor Barbara Luca
: Sándor Barbara Luca
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Az agilis szoftverfejlesztés szemléltetése elméletben, és a Logmein gyakorlati példáin keresztül
: Czerovszki Adrián
: Czerovszki Adrián
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
A divat fenntartható jövőjének marketingkommunikációja magyar divatipari kkv-k példáin keresztül
: Lanczki Laura
: Lanczki Laura
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István
: Windisch István
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
A népművészeti rendezvények turisztikai jelentőségének bemutatása az Országos Táncháztalálkozó és a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál példáin keresztül
: Kuba Ágnes Krisztina
: Kuba Ágnes Krisztina
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
Középtávú befektetési lehetőségek vizsgálata a sportruházati kiskereskedelmi szektorban a COVID-19 hatásainak függvényében - a Nike, az Adidas, a Puma, az Under Armour és a Lululemon példáin keresztül
: Simon László
: Simon László
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
Budapest speciális helyszete és szerepe a dunai hajózásban
: Vad Zsuzsanna
: Vad Zsuzsanna
A komolyzenei fesztiválok szerepe Budapest turizmusában
: Szabó Zita Anna
: Szabó Zita Anna
Sportrendezvények szerepe a turizmusban a Budapest Sportiroda példáján keresztül
: Balogh Szilvia
: Balogh Szilvia
Csapatépítés szerepe és hatása a Novotel Budapest City példáját vizsgálva
: Sipos Kíra Veronika
: Sipos Kíra Veronika
A MICE termékcsoport hatása Budapest turizmusára a Danubius Hotel Flamenco**** és a Hungexpo Zrt. példáján keresztül
: Szabó Nikoletta
: Szabó Nikoletta
A karácsonyi vásárok szerepe a turizmusban, Budapest és Bécs példáján keresztül
: Scharnitzky Lilla Eszter
: Scharnitzky Lilla Eszter
A futóversenyek és a hozzájuk kapcsolódó útlezárások hatása Budapest versenyképességére a Spar Budapest Maraton példáján keresztül
: Kónya Kitti
: Kónya Kitti
Similar Items
-
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter -
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter -
A kreatív szolgáltatások szerepe a turizmusban élményfestő cégek példáin keresztül
: Varga Viktória -
Az élmény szerepe a turizmusban az európai tematikus parkok példáin keresztül
: Oli Renáta -
A marketingkommunikációs tevékenység elemzése a Corinthia Hotel Budapest és az Aquincum Hotel példáin keresztül
: Zdenkó Roland