Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Alexandra |
---|---|
További közreműködők: | Gundel Dr. János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | lecsó étkezési paprika paradicsom gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál magyar gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7883 |
Hasonló tételek
A hagyományőrző fesztiválok jelentősége a turizmusban a Csángó fesztivál példáján keresztül
: Szenyán Claudia Christine
: Szenyán Claudia Christine
A digitális marketing hatása a hagyományőrző rendezvények szervezésére a Művészetek Völgye Fesztivál példáján keresztül
: Pesti Sára
: Pesti Sára
ArboFeszt - Civilek egy fesztiválért Egy hagyományőrző fesztivál létjogosultsága
: Szabó Anna
: Szabó Anna
A gyömrői Teleki-kastély turisztikai hasznosítási lehetőségei
: Demeter Dorottya
: Demeter Dorottya
A hagyományőrző gasztrofesztiválok turizmusfejlesztő hatása Miskolcon
: Czurkó Fanni
: Czurkó Fanni
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra
: Diószegi Dóra
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A néptánc, mint hagyományőrző tevékenység a szabadidő eltöltésében
: Kalmár Kitti
: Kalmár Kitti
Történelmi hagyományőrző rendezvények hatása a Nyugat-Dunántúl turizmusára
: Horváth Andrea
: Horváth Andrea
A Mesterségek Ünnepe, mint hagyományőrző rendezvény jelentőségének bemutatása
: Maduda Viktória
: Maduda Viktória
Népzenére és néptáncra épülő hagyományőrző rendezvényekben rejlő turisztikai lehetőségek
: Győrfi Lea
: Győrfi Lea
Hagyományőrző fesztiválok szerepe a Bajai, Mohácsi és a Szekszárdi kistérségben
: Csemez Laura
: Csemez Laura
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A fenntarthatóság vizsgálata a magyarországi kis fesztiválokon – a Bánkitó Fesztivál és a Gyüttment Fesztivál példáján keresztül
: Gerstner Katalin
: Gerstner Katalin
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül
: Pap Adrienn
: Pap Adrienn
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában
: Kánya József
: Kánya József
A szponzoráció szerepe a fesztiválszervezésben a Sziget Fesztivál példáján keresztül
: Kovács Debóra
: Kovács Debóra
A nagyrendezvények környezeti hatásainak vizsgálata a Sziget Fesztivál példáján keresztül
: Rácz Dénes Róbert
: Rácz Dénes Róbert
A hazai fesztiválok fenntarthatósági törekvései a Sziget Fesztivál példáján keresztül
: Havasi Viktória
: Havasi Viktória
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A hazai könnyűzenei fesztiválok közösségszervező ereje a Sziget Fesztivál példáján keresztül
: Csányi Nikoletta Lili
: Csányi Nikoletta Lili
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
A Fenntarthatóság Szigete? - Környezettudatosság és greenwashing vizsgálata a Sziget Fesztivál példáján keresztül.
: Barna Bianka Gabriella
: Barna Bianka Gabriella
Az élménymarketing szerepe és hatása a vendégélményre a Sziget Fesztivál példáján keresztül
: Danícková Tímea
: Danícková Tímea
Sziget Fesztivál reklám kampányok
: Varga Ferenc Miklós
: Varga Ferenc Miklós
A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
Hogyan épül be a skandináv gasztronómiában alkalmazott gondolkodásmód a magyar konyhaművészetbe?
: Czeczon Beatrix Krisztina
: Czeczon Beatrix Krisztina
Hasonló tételek
-
A hagyományőrző fesztiválok jelentősége a turizmusban a Csángó fesztivál példáján keresztül
: Szenyán Claudia Christine -
A digitális marketing hatása a hagyományőrző rendezvények szervezésére a Művészetek Völgye Fesztivál példáján keresztül
: Pesti Sára -
ArboFeszt - Civilek egy fesztiválért Egy hagyományőrző fesztivál létjogosultsága
: Szabó Anna -
A gyömrői Teleki-kastély turisztikai hasznosítási lehetőségei
: Demeter Dorottya -
A hagyományőrző gasztrofesztiválok turizmusfejlesztő hatása Miskolcon
: Czurkó Fanni